Hoe laat gaat het zwembad in ypenburg open en dicht?

Hoe laat gaat het zwembad in ypenburg open en dicht?

Het zwembad van Ypenburg is een plek waar mensen terecht kunnen om te genieten van een dagje zwemmen. Het zwembad is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur ’s ochtends tot 22:00 uur ’s avonds. Op zaterdag is het zwembad geopend van 09:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds. Op zondag is het zwembad gesloten.

De badmeesters houden er rekening mee dat alle bezoekers kunnen genieten van een plezierige tijd in het zwembad. Daarom worden er strikte regels gehanteerd, waardoor een veilige en gezellige sfeer gecreëerd wordt. Zo mag er bijvoorbeeld niet buiten de bebouwde kom gespeeld worden, mag er niet met grote soppende ballonnen gespeeld worden en is het verboden om glaswerk mee te nemen naar het zwembad.

Voor de kinderen onder de 12 jaar, die nog niet goed kunnen zwemmen, is er een speciaal kinderbad. Het kinderbad heeft een diepte van maximaal 1 meter en beschikt over verschillende waterglijbanen en speeltuinen. Ook is er een speciale peuterbaan, waar kinderen onder de 6 jaar spelenderwijs hun vaardigheden kunnen verbeteren.

Het terras rondom het complex biedt ruimte aan tal van leuke activiteiten voor jong en oud. Er staan picknickbankjes, waar bezoekers rustig kunnen zitten en genieten van de rust en de nabijgelegen vijver. Voor de wat actievere bezoekers staan er diverse sportactiviteiten op het programma, zoals beachvolleybal, badminton en tafeltennis.

Welke zijn de openingstijden voor het zwembad in ypenburg?

Voor het Ypenburgse Zwembad gelden de volgende openingstijden: van maandag tot en met vrijdag is het zwembad geopend van 07:00 uur ’s ochtends tot 22:00 uur ’s avonds. Op zaterdagen is het zwembad geopend van 09:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds. Op zondagen is het zwembad gesloten.

Om ervoor te zorgen dat de bezoekers een veilige en gezellige sfeer in het zwembad kunnen ervaren, hanteren de badmeesters strenge regels. Zo wordt er bijvoorbeeld gevraagd om buiten de bebouwde kom niet te spelen, is het verboden om glaswerk mee te nemen en mogen er geen grote soppende ballonnen meegenomen worden.

Voor kinderen onder de 12 jaar is er een speciaal kinderbad met een diepte van maximaal 1 meter. Hier kunnen kinderen spelenderwijs hun vaardigheden verbeteren aan de hand van waterglijbanen, speeltuinen en een peuterbaan waar jongere kinderen onder de 6 jaar die nog niet goed kunnen zwemmen, terecht kunnen.

Rondom het complex staat eveneens een terras waar bezoekers rustig kunnen genieten van de rust en nabijgelegen vijver, maar ook actieve sportactiviteit zoals beachvolleybal, badminton en tafeltennis kunnen beoefend worden.

Welke veiligheidsmaatregelen nemen ze op het zwembad in ypenburg?

Op het zwembad in Ypenburg wordt veel waarde gehecht aan de veiligheid van de bezoekers. Er staat een team van ervaren badmeesters klaar om ervoor te zorgen dat alle regels worden nageleefd en om erop toe te zien dat er een veilige en gezellige sfeer heerst. Zo worden er onder andere toezichthouders ingezet die ervoor zorgen dat er geen ongeoorloofde activiteiten plaatsvinden, zoals buiten de bebouwde kom spelen of glaswerk meenemen naar het zwembad. Daarnaast staan er overal waarschuwingsbordjes met informatie over de veiligheidsregels in het zwembad.

Om de kinderen extra te beschermen, is er ook een speciaal kinderbad met een diepte van maximaal 1 meter. Dit kinderbad beschikt over verschillende waterglijbanen, speeltuinen en een speciale peuterbaan, waar kinderen onder de 6 jaar spelenderwijs hun vaardigheden kunnen verbeteren. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van duikplankjes die alleen toegankelijk zijn voor kinderen met een goede vaardigheid in het zwemmen.

Verder wordt op het terras rondom het complex ook toezicht gehouden op de activiteiten die bezoekers uitvoeren. Er staan picknickbankjes, maar ook verschillende sportactiviteiten zoals beachvolleybal, badminton en tafeltennis. Ook hier geldt weer dat bezoekers niet buiten de bebouwde kom mogen spelen of soppende ballonnen mee mogen nemen.

Kortom, voor een leuke en veilige dag uit, is Ypenburg Zwembad geschikt voor jong en oud. De badmeesters houden er rekening mee dat alle regels nageleefd worden, waardoor iedere bezoeker kan genieten van alle faciliteiten en activiteiten die het zwembad te bieden heeft.

Wat voor faciliteiten biedt het zwembad in ypenburg?

Het Ypenburgse Zwembad biedt een compleet scala aan faciliteiten voor gezondheids- en welzijnsenthousiastelingen. Er zijn tal van activiteiten waaruit je kunt kiezen, waaronder zwemmen, beachvolleybal, badminton, tafeltennis en een peuterbaan voor jonge kinderen.

Het zwembad heeft ook een kinderbad met een diepte van maximaal 1 meter, waar kinderen op een veilige manier spelenderwijs hun vaardigheden kunnen verbeteren. Er is ook een waterglijbaan, speeltuinen en vele andere leuke opties voor kinderen om te genieten.

Voor volwassen bezoekers is er ook het terras, waar men in alle rust van de nabijgelegen vijver kan genieten. Daarnaast biedt het zwembad ook de mogelijkheid om actieve sportactiviteiten te beoefenen zoals beachvolleybal, badminton en tafeltennis.

Als laatste zijn er strenge regels die worden nageleefd om ervoor te zorgen dat bezoekers een veilige en gezellige sfeer in het zwembad kunnen ervaren. Denk hierbij aan het verbod op glaswerk, het niet spelend buiten de bebouwde kom en geen grote soppende ballonnen mee te nemen.

Welke activiteiten worden aangeboden door het zwembad in ypenburg?

Ypenburg Zwembad biedt een breed scala aan activiteiten voor mensen van alle leeftijden. Er zijn veel faciliteiten om uit te kiezen, waaronder zwembaden, waterglijbanen, peuterbaan, speeltuinen en duikplankjes. Daarnaast biedt het zwembad ook een aantal sportactiviteiten zoals beachvolleybal, badminton en tafeltennis.

Voor kinderen is er een speciale kinderzone met verschillende waterglijbanen en speeltuinen. Hier kunnen ze spelenderwijs hun vaardigheden verbeteren. Er staan ook instructeurs klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw zwemskills. Daarnaast is er ook een speciale peuterbaan die alleen toegankelijk is voor kinderen onder de 6 jaar.

Voor volwassenen hebben ze de keuze uit verschillende activiteiten zoals aquagym, yoga en aquarobics. Tijdens aquagym kan men spierversterkende oefeningen doen in het water en yoga en aquarobics helpen je lichaam te ontspannen na een drukke dag. Er zijn ook verschillende lessen om urenlang plezier te beleven in het zwembad.

Voor wie liever wat meer actie wil, biedt Ypenburg Zwembad ook verschillende andere sportactiviteiten aan zoals badminton en beachvolleybal op het terras rondom het complex. Ook hier geldt weer dat bezoekers niet buiten de bebouwde kom mogen spelen of glas of andere soppende ballonnen mee mogen nemen naar het zwembad.

Kortom, Ypenburg Zwembad biedt veel activiteiten voor jong en oud om te genieten van een leuke dag in het water of om je lichaam te versterken met behulp van de verschillende lessen en sportactiviteiten die worden aangeboden. De veiligheid wordt gewaarborgd door ervaren badmeesters die erop toezien dat alle regels wordengevolgd.